Crossroads

 

De melodie heeft de toekomst

Feruccio Busoni

[Los Angeles, 15 maart 1911]

 

op zaterdag 28 juni 2008 vond in het noord limburgse thorn de première plaats van de compositie "crossroads/lane" van michael fahres. de uitvoering van dit werk voor contrabas en bewegende objecten werd georganiseerd in samenwerking met de "stichting metronoom". de contrabas werd gespeeld door erik winkelmann van het metropole orkest. 

op zaterdag 29 mei 2010 vond in Zeewolde (Flevoland) de première plaats van "crossroads/street". dit werk voor dwarsfluit/shakuhashi en rollende ballen werd gespeeld door harrie starreveld van het nieuw ensemble.

op zaterdag 2 april 2011 vond in dwingeloo (drenthe) de première plaats van "crossroads/avenue". Dit werk voor hobo en bromtollen werd gespeeld door frank van koten, die tot 2005 bij het radio filharmonisch orkest speelde.

op zaterdag 10 september 2011 vond in wieringen (noord-hOlland) de première plaats van crossroads/path. dit werk voor altviool en zandgeluiden werd gespeeld door heleen hulst die onderandere bij het schönberg ensemble, asko en het nieuw ensemble speelt.

Andreaskreuz2

Meer informatie over "Crossroads"

 

© Hanns-Peter Huss

 

Crossroads
[Michael Fahres] [works] [video_installations] [projects] [discography] [biography] [contact] [print_info] [news] [special_thanks] [einladung] [invitation] [uitnodiging]